Jornada professional entre productors i restauradors

Productors i restauradors del Pallars Jussà es reuneixen per debatre sobre oferta i consum de productes locals.

La sessió, organitzada per l’Ajuntament de Tremp, va reunir més de 80 persones, entre restauradors i productors, en un acte que tenia com a objectiu acostar els sectors agroalimentari i turístic de la comarca.

La Jornada va començar  amb la xerrada col·loqui de dos professionals de la gastronomia, Pep Palau (Fòrum Gastronòmic de Girona) i Ramon Perisé (I+D Restaurant Mugaritz de Renteria) que en les seves intervencions van parlar de la importància d’avançar cap a una cuina de mercat, local i responsable, que contribueixi al desenvolupament dels territoris.

Tot seguit es va obrir un debat entre els assistents.

La jornadava acabar  amb la degustació d’un menú pensat i elaborat pel cuiner Mariano Gonzalvo (Lo Paller del Coc) que es va basar en una àmplia mostra de productes d’el segell “Al teu gust”.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Anuncis