UN CENTENAR DE PARTICIPANTS A LES JORNADES D’”AL TEU GUST” PER A PROFESSIONALS DE LA RESTAURACIÓ

El restaurant Gab’s ha estat l’escenari d’una jornada gastronòmica, de debat i d’intercanvi d’esperiències.

 

Aquest matí ha tingut lloc la jornada d’intercanvi d’experiències sobre els productes locals a la restauració a l’Espai d’Acollida Turística del Pallars Jussà. Després de la conferència de Pere Monje, del restaurant Via Veneto (Barcelona) en què ha donat una visió del Pallars des de l’alta cuina; hi ha hagut dues taules rodones moderades pel gastrònom Pep Palau.

La primera taula ha estat formada pels directors de 4 restaurants de la província de Lleida que han fet una aposta clara pel producte local. Tots ha destacat la importància de consumir productes de proximitat i la necessitat de relació directa amb els pagesos, així mateix cal remarcar la seva vinculació i implicació en associacions Slow Food i de compromís amb la terra.

La segona taula “Cooperació amb la terra” ha aplegat 5 representants de col·lectius que promouen el territori, i en conseqüència la seva dinamització econòmica, a través de la gastronomia.

La jornada, que ha clos el director general d’Alimentació, Qualitat Alimentària i Industries Agroalimentàries, el trempolí Domènec Vila, ha acabat amb un dinar on ponents i participants han pogut degustar els plats de diversos restauradors de l’associació APAT (Professionals de l’Àmbit Turístic del Pallars Jussà)

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis