Cursos de cuina de Nadal amb segell Al teu gust, tot un èxit!

A finals de novembre, van començar els cursos de cuina de festa a càrrec dels cuiners Oriol Pallarès, d'”És Pallarès”, Mariano Gonzalvo, de “Lo Paller del Coc”, i Aleix Tormo, de “Postres de Músic”, que s’han impulsat amb la col·laboració de les associacions de dones de Tremp i La Pobla de Segur.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és acostar els productors i els seus productes a la gent de la comarca, coincidint amb l’època de Nadal.Imatge

El curs de Tremp, que ha organitzat l’Associacio de Dones Rosa d’Abril, ha tingut lloc els dies 26 i 27 de novembre i 3, 4, 10 i 11 de desembre amb un total de 30 persones apuntades. Els productors que hi han participat són Casa Batlle, Pollastres d’Erbull, La Roia i formatges Vilavella.

L’Associació de Dones de La Pobla també ha organitzat un curs, al local de la Moixerronera, els dies 22 i 29 de novembre i 5, 12 i 19 de desembre, al qual també han participat diversos productors adherits al projecte: SAT Pletaverda, Pollastres d’Erbull, Ecològica Cal Tomàs, Ratafia Els Raiers, Postres de Músic i Formatges de Puigcerver. S’hi han apuntat una vintena de persones.

Als dos tallers, els alumnes han après receptes de festa i tradicionals que han elaborat personalment de la mà dels tres cuiners professionals.

Podeu veure les notícies publicades a Lo pallars tv:

http://www.lopallars.tv/programes/cuines-del-pallars/162-rosa-d-abril.html