Activitats Al teu gust durant la Fira de Primavera

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Un any més, a la Fira de primavera de Tremp hi van tenir un paper destacat els productors adherits al projecte Al teu gust, aliments del Pallars.

A banda de poder-los trobar donant a conèixer els seus productes a la Plaça de la Creu, van ser els protagonistes de diferents activitas que es van dur a terme a llarg de la Fira:

– El taller de girella que va tenir lloc diumenge al matí, va anar a càrrec del mestre artesà Jaume Badia, de Badia Xarcuters.

– El maridatge de productes Al teu gust va aplegar tots els productors participants a la Fira, i va permetre tastar diferents embotits, formatges i galetes, amb els nostres vins i licors. Volem agrair la implicació de: Carns Monsó, Embotits Artesans Casa Sunyer, Xolís del Pallars, Formatges Vilavella, És Pallarès, Postres de Músic, Celler Sauvella, Celler Mas Garcia Muret i Licors Portet.

Accions com aquestes ens ajuden a creure cada cop més en l’excel·lent patrimoni agroalimentari de la nostra comarca,  i a reforçar entre tots l’activitat dels nostres productors.

Anuncis