Al teu gust, aliments del Pallars està present al Mercat de Mercats de Barcelona del 18 al 20 d’octubre amb diversos productors adherits al projecte

Mercat de Mercats és una trobada dels productes mediterranis que vol apropar la ciutadania i el turisme de la ciutat de Barcelona als productes de qualitat de la nostra terra.

DSC_0360

S’hi podran degustar i conèixer alguns dels plats més tradicionals de la cuina mediterrània i comprar directament als productors,  en un espai amb diverses parades.

En aquesta edició, en què hi participaran més d’un centenar de professionals, Al teu gust aliments del Pallars hi tindrà dues parades (38 i 39) on es podran degustar i adquirir gran varietat de productes d’excel·lent qualitat dels productors i elaboradors del Pallars. Concretament, els elaboradors que es desplaçaran són:  Casa Bellera (carns i embotits), És Pallarès (plats cuinats i conserves), Formatge ecològic de Puigcerver, Formatges Vilavella, Ecològica del Pirineus – Roia (vedella i corder ecològic); Postres de Músic (torrons i pastes), Bastus Carns Pobla, Carnisseria Fondevila, Can Alfons (patès i embotits), Licors Portet (Ratafia i licors tradicionals del Pirineu), Celler Sauvella i Celler Vila Corona.

Amb aquesta acció, Al teu gust aliments del Pallars continua treballant per difondre l’excel·lència i la qualitat dels productes originals de les terres pallareses i per acostar els seus productors als consumidors d’altres zones.

T’esperem al Mercat de Mercats, vine a descobrir el millor del Pallars i des d’avui ja pots començar a piular amb el hashtag #mercatdemercats sense oblidar-te de mencionar-nos: @atgpallars

Anuncis