Al teu gust a la Fira de Primavera de Tremp

Aquest cap de setmana celebrem a Tremp la 50a edició de la Fira de Primavera i també la 7a Fira de l’Embotit del Pirineu.

El nostre projecte hi té un espai destacat, no només pel que fa als productors i restauradors adherits al projecte, sinó també amb l’organització de diverses activitats a les quals de ben segur que us agradarà participar.
El dissabte, a les 19,30h, a la plaça de la Creu, tindrà lloc una demostració de cuina amb la Ratafia com a ingredient estrella. Aquest show ens l’ofereix el cuiner Mariano Gonzalvo amb motiu del 50è aniversari de Ratafia dels Raiers.

El diumenge, a les 12,30h podreu participar al Tast de vins del Pallars, també a la plaça de la Creu; per participar a aquesta activitat cal inscriure’s, podeu fer-ho a l’estand d’informació o, fins divendres, al correu a: promocioeconomica@tremp.cat .

I a les 7 de la tarda proposem dos tallers per a famílies “Aprenem a fer Ratafia” i “Preparació de saquets d’olors”, a càrrec de Licors Portet i el Parc de les Olors de Claverol.
A més, el dissabte tindrà lloc el Concurs de l’Embotit i, al vespre, a partir de les 20,30h el Sopar Tast que organitza l’Apat Pallars, no us perdeu el menú tan suggerent que han confeccionat!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis