Curs sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries per a restauradors

Organitzem aquesta proposta formativa adreçada als restauradors i hotelers, amb el suport i l’assessorament de la Fundació Alícia. L’objectiu és posar a l’abast dels restaurants de la nostra comarca la informació i les eines necessàries per oferir als seus establiments menús adaptats als al·lèrgics i intolerants a diversos grups d’aliments. Aquesta és una problemàtica, i per tant una demanda, cada vegada més habitual i el fet d’oferir alternatives nutricionals fa als restaurants més competitius.

Aquesta acció es durà a terme el dia 13 d’octubre, de 17 a 20h, al centre cívic Tarraquet de Tremp.

Es tracta d’una formació gratuïta, subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya a través del Projecte “Treball als Barris” i finançada pel Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

Si hi esteu interessats, podeu inscriure’us trucant al telèfon 973650005 (ext. 341, 348) o bé via correu eletrònic a: detxalar@tremp.cat

Flyer-intoleràncies-alimentàries-per-web

Anuncis