Promocionem la Cuina de Fira amb el suport de l’associació APAT

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Les fires de tardor del Pallars Jussà s’han convertit en aparadors de la Cuina de Fira. Diferents professionals de l’Associació han participat en tallers i demostracions de cuina, donant a conèixer receptes tradicionals i altres més innovadores.

Fins ara les activitats han anat a càrrec d’Oriol Pallarès ( És Pallarès), que va preparar un trinxat a la Fira de la Pobleta, de Marina Pàmpols ( Buenos Aires) , que va fer un taller amb mostillo a la Fira de Llimiana, i de David Vilanova, que va preparar codonyat especiat en tempura a la Fira del Codony de Tremp.

Amb aquesta col·laboració, el projecte Al teu gust, aliments del Pallars ( Ajuntament de Tremp)  i  l‘Associació APAT de professionals turístics volem fomentar el consum de productes de proximitat alhora que promoure el coneixement i la implicació de la gent de la comarca i dels visitants amb la nostra oferta gastronòmica.

Anuncis