La Fundació Alícia acull diversos restauradors i productors per aprofundir en la promoció del seu producte

Una quarantena de restauradors i productors del Pallars, especialment del sector carni, s’han desplaçat avui a Sant Fruitós del Bages per participar a la jornada Propostes gastronòmiques per al Pallars Jussà, que han organitzat la Fundació Alícia i l’Ajuntament de Tremp.

Jaume Biarnès, Núria May, Eguzkiñe Peña, Marc Puig-Pey i Ramon Sentmartí  han estat els presentadors de la jornada adreçada als restauradors i productors adherits al Al teu gust, aliments del Pallars i que ha servit principalment per presentar els continguts que s’estan elaborant des de la Fundació Alícia, conjuntament amb l’Ajuntament de Tremp, per tal de valoritzar i potenciar els actius gastronòmics i agroalimentaris de la comarca del Pallars Jussà.

En el decurs del matí, a més de conèixer els detalls del projecte estratègic, els participants han visitat la seu de la Fundació Alícia i han presenciat una demostració de cuina a càrrec de la chef Eguzkiñe Peña. La jornada ha acabat amb una sessió participativa i un dinar a La fonda Món Sant Benet.

A la tarda, els participants tindran l’oportunitat d’assistir de forma complementària a la jornada tècnica del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, també a Sant Fruitós, sobre el xai i la seva cuina.

Aquesta acció forma part de la col·laboració que la Fundació Alicia i l’Ajuntament de Tremp van formalitzar aquest estiu a través d’un conveni, on es treballaran a banda també altres projectes de valorització gastronòmica i de suport als petits productors i restauradors.

Anuncis