Intercanvi a la Ribera del Duero

duero

Des d’avui i fins dijous serem a la Ribera del Duero acompanyant 8 cellers del Pallars per tal de conèixer experiències vitivinícoles i acumular coneixements que puguin resultar transferibles al nostre territori. Tenint en compte que la nostra subzona està en desenvolupament, aquests dies visitarem diversos cellers, fet que ens permetrà veure diferents filosofies de treball, tant en vinya com en bodega.

Hem preparat un programa molt complert en què visitarem 6 bodegues, entre les quals hi ha Pagos de Carroviejas o Bodegas Celeste, Selección de Bodegas Torres.

Aquesta estada és la continuació del treball que vam arrencar a mitjans de 2013 amb els viticultors adherits al projecte Al teu gust, aliments del Pallars i el Consell reguladors de la DO Costers de Segre, per tal de promoure la subzona Pallars com un territori particular dins de la DO, entenent el caràcter tan particular que té el Pallars com a productor de vi.

Els Ajuntaments de Tremp, Salàs, Torre de Capdella i Talarn organitzen aquesta acció a través del projecte Al teu gust, aliments del Pallars gràcies a la col·laboració del Programa Treball a les 7 comarques del SOC.

Anuncis