Concurs de maridatge Música i Vi

Cartell Concurs Maridatge música i vi

Del 15 al 31 de gener de 2015 tindrà lloc el concurs Música de vi: maridatge amb vins pallaresos, amb l’objectiu de donar a còneixer els vins que es fan a casa nostra i fomentar la participació i implicació popular.
El concurs forma part del programa Biblioteques amb DO en el qual  participa la Biblioteca Pública Maria Barbal per tercer any consecutiu i que enguany té la Música com a fil conductor.

El concurs compta amb la participació de diferents cellers de la comarca: Celler Miquel Roca, celler Mas Garcia Muret, Celler Sauvella, Celler Terrer de Pallars i Celler Vila Corona.

Els participants presentaran propostes de maridatges de vins del Pallars Jussà dels cellers participants, amb una peça de música o cançó i amb una explicació sobre el maridatge d’entre 30-40 paraules.

Cellers amb vins a maridar: Vila Corona (Llabustes chardonnay 2013), Sauvella (Luscinia Canta), Miquel Roca (Brocat jove), Mas Garcia Muret (Muriac) i Terrer del Pallars (Conca de Tremp).

Pot participar qualsevol persona major de 18 anys, que no hagi estat implicada en la definició i/o preparació d’aquest concurs.

Caldrà enviar per correu electrònic la proposta a biblioteca@tremp.cat, juntament amb el nom i cognoms del participant i un telefon de contacte fins al 31 de gener de 2015.

Premi: 1 ampolla del vi premiat, 1 ampolla vi Tu rai etiquetat per la Biblioteca, 1 lot de llibres i la visita al celler guanyador per a 4 persones.

Les decisions del jurat són inapel•lables. El jurat podrà declarar el premi desert si es considera que no compleixen un mínim de qualitat

Anuncis