Felicitem Licors Portet pel nou reconeixement

diploma 2

LICORS PORTET, GUARDONATS AMB 5 MEDALLES EN EL “CATAVINUM” WORLD WINE & SPIRITS COMPETITION, CELEBRAT A EUSKADI.

Per primer cop una ratafia obté una Gran Medalla d’Or en un Concurs Internacional

Licors Portet de la Pobla de Segur (Pallars Jussà) ha obtingut 5 medalles al Concurs Internacional per a vins i licors “Catavinum” celebrat a Gasteiz (Euskadi)

La Ratafia dels Raiers Reserva obté una gran Medalla d’Or que supera les Medalles d’Or obtingudes l’any 2011 al Concours Mondial de Bruxelles i al 2014 al Catavinum. És el primer cop que una ratafia obté una Gran Medalla d’Or en un Concurs Internacional i posiciona aquest licor com la ratafia de més alt nivell de qualitat.

L’Aiguardent a l’aroma de ceps Flor de Nhèu ha obtingut una medalla d’Or que premia l’atreviment d’aquest aiguardent elaborat amb un destil•lat de bolets.

I també han obtingut medalla, en aquest cas de Plata, la Ratafia dels Raiers, la Ratafia de Nous i Pomes Portet 1883 i l’Aigua de Nodes dera Val (la ratafia aranesa)

Aquest reconeixement ressalta la intensitat i alta complexitat en els aromes, el bon equilibri i el sabor persistent de cadascun d’aquests elixirs Pirinencs. Productes de proximitat, nascuts de la saviesa i de la tradició populars i elaborats amb el saber i l’experiència de més de 130 anys fabricant licors.

Aquests exquisits licors catalans han competit amb altres espirituosos provinents de països com els EEUU, Escòcia, Turquía, l’Estat Espanyol,… Amb això la família Portet torna a situar la Ratafia en el punt més alt del mapa mundial de grans licors.

Anuncis