ELS PRODUCTES PALLARESOS AL BAGES

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Prop d’un centenar de persones van degustar ahir a Manresa els vins i la gastronomia pallaresa.

Tremp, 27 de febrer de 2015. Ahir al vespre l’Espai Gastronòmic Kursaal de Manresa va acollir una àmplia representació de pallaresos en un sopar tast que maridava els productes d’aquesta comarca amb els vins de la subzona Pallars.

L’acte, organitzat des del projecte Al teu gust, aliments del Pallars, va consistir en un maridatge del vins de 8 cellers d’aquesta zona amb productes diversos com la girella, els formatges ecològics, la vedella o el corder. Els plats, així com la proposta gastronòmica, van ser preparats pel col•lectiu de professionals de l’àmbit turístic APAT, oferint així un maridatge complert de Pallars al públic assistent.

Més de 90 persones van assistir a aquest sopar, promogut per la Confraria de vins del Bages, en el que a més, van poder conèixer de primera mà els projectes i les propostes dels cellers d’aquesta zona de la DO Costers del Segre.

Advertisements