200 persones del sector de la carn i de la restauració omplen la Lira, en la jornada sobre la cuina del corder

fondo-corder

Ahir a la tarda va tenir lloc la jornada “El corder i la seva cuina, un estímul per als sentits”, organitzada per l’Ajuntament de Tremp i la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu últim de revitalitzar el consum de la carn d’oví.

La jornada va començar amb la presentació per part de Fundació Alícia, de l’estudi de valorització gastronòmica en el marc del projecte Al teu gust, aliments del Pallars, i d’una demostració del receptari elaborat amb aquesta carn com a base.

Tot seguit, la subdirectora general d’Indústries i Qualitat Alimentària ha explicat la campanya de la Generalitat “Descobreix el xai i la seva cuina”.

Els carnissers de la Fundació Oficis de la Carn de van oferir una demostració dels nous talls al punt de venda.

Finalment, el cuiner mediàtic Isma Prados va fer un showcooking en el decurs del qual va ensenyar diferents maneres de cuinar i treure el màxim partit a la carn de corder.

En acabar els actes, tots els assistents van poder degustar dos tapes preparades amb xai, una terrina freda i un entrepà de tires. A més, els cellers Sauvella, Xic’s de Cal Borrech, Mas Garcia Muret i El Vinyer van oferir els seus vins per acompanyar el tast.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis