Ja tenim aquí la Fira de Primavera

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquest cap de setmana Tremp arriba a la 51a edició de la seva fira multisectorial amb un programa d’actes complementari farcit de propostes gastronòmiques, culturals i turístiques.
En l’àmbit agroalimentari la Fira dedica una atenció especial als productors i restauradors de la comarca. Així, el dissabte a la tarda tindrà lloc una demostració de cuina amb els professionals d’APAT Pallars, que a la nit oferiran el sopar tast al pavelló del Casal. Diumenge al matí es farà la presentació i degustació d’olis de l’Associació de Productors d’Oli del Pallars i a la tarda tindrem tallers amb el Parc de les Olors de Claverol. Així mateix, l’espai cultural La Lira acollirà el tast dels vins de la subzona Pallars, de la DO Costers de Segre, que s’han envellit al pantà de Sant Antoni durant 7 mesos.

Com sempre, l’espai de la Plaça de la Creu serà l’escenari que acollirà la mostra de productors Al teu gust, aliments del Pallars, us recomanem visitar los i comprar els seus productes.

 

Advertisements